Wie is uw tandprotheticus

 

Tom Bergsma is een professional op het gebied van tandtechniek en tandprothetiek. Negen jaar studie en meer dan tien jaar werkervaring zie je terug in de kwalitatief hoogwaardige kunstgebitten die hij maakt. De liefde voor de techniek en zijn oog voor detail vallen samen in het uitvoeren van zijn beroep. 

Voor Tom is kwaliteit slechts het begin. Hij zet zijn vakkennis in om een kunstgebit te maken die aan alle wensen van de klant voldoen. Pas als de klant opgetogen de praktijk verlaat, is hij tevreden.  Met zijn warme en persoonlijke aanpak weet hij mensen op hun gemak te stellen.

Op deze wijze achterhaalt hij wat de klant verlangt van een nieuw kunstgebit. Kleine aanpassingen leiden vaak tot een groot verschil en meer tevredenheid. Tom Bergsma hanteert in alle opzichten een persoonlijke en professionele werkwijze. 

Contact

Tandprothetische praktijk Bergsma
Peter van Thaborplein 10
8701 EW Bolsward

0515- 745031

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.