Immediaat kunstgebit

 

Wanneer uw natuurlijke tanden en kiezen niet meer behouden kunnen blijven, kunt u een immediaat prothese krijgen. De tandprotheticus draag zorg voor uw nieuwe prothese. Hij stelt samen met uw tandarts of kaakchirurg een behandelplan samen. Het is de kaakchirurg (of de tandarts) die uw bestaande kiezen en tanden verwijdert. 

Voordat uw tanden en kiezen worden getrokken, word er een afdruk van uw kaak gemaakt. De afdruk is de basis voor het kunstgebit. Heeft u wensen betreft kleur, vorm van de tanden en dergelijke, geef dit dat aan, u kunt mede bepalen hoe uw gebit eruit komt te zien. 

Direct na het trekken van de tanden en kiezen, wordt uw nieuwe gebit geplaatst. U zit geen dag zonder gebit. 

Dat betekent dat u de volgende afspraken kunt verwachten. 

1e : Intakegesprek/eerste afdrukken. 
2e : Definitieve afdrukken, beet bepalen en het uitzoeken van de kleur/vorm. 
3e : Het kunstgebit afhalen bij uw tandprotheticus. 
4e : De kaakchirurg of tandarts verwijdert de natuurlijke elementen en plaatst het gebit dat de tandprotheticus voor u heeft gemaakt. 
5e : Deze afspraak is weer bij uw tandprotheticus. Hij verwijdert drukplekken en doet nazorg.

 

Contact

Tandprothetische praktijk Bergsma
Peter van Thaborplein 10
8701 EW Bolsward

0515- 745031

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.