Visie en missie

Missie

"Bij het uitoefenen van mijn vak vind ik het belangrijk dat: 
de protheses die ik maak van hoogwaardige en duurzame kwaliteit zijn; 
 dat mijn werkwijze in alle facetten professioneel is; 
 en, misschien wel het belangrijkste, dat mijn klanten de persoonlijke aandacht krijgen die zij verdienen."

U zult zien dat Tom Bergsma de tijd voor u neemt en oprechte belangstelling heeft. Hij realiseert zich dat een goed gebit een groot plezier is. Daarom zijn uw persoonlijke wensen zijn uitgangspunt voor het vervaardigen van uw prothese. Hij werkt daarin zeer nauwkeurig en gedetailleerd. 

Visie

Ook in de toekomst wil Tom Bergsma deze kwaliteit garanderen. Daarom wil hij op het gebied van de tandprothetische techniek voorop blijven lopen. Hiervoor laat hij zich regelmatig bijscholen en bezoekt hij de dental expo beurzen. Vooral in de digitalisering van de tandprotethiek is een snelle ontwikkeling gaande die Tom Bergsma op de voet volgt. 

Tom Bergsma zal periodiek kwaliteitsonderzoek laten uitvoeren onder zijn klanten. Aangezien zijn klanten voorop staan, is hun mening van groot belang. 

Keurmerk

Tandprothetische praktijk Bergsma is aangesloten bij ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici) en KRTP (kwaliteitsregister Tandprothetici). Hiervoor dient Tom Bergsma te voldoen aan eisen die gesteld zijn aan de kwaliteit van de protheses die hij levert, maar ook aan de wijze waarop hij zorg verleent aan zijn klanten. Voor u, als klant, is dit keurmerk een vertrouwde kwaliteitsgarantie.

Contact

Tandprothetische praktijk Bergsma
Peter van Thaborplein 10
8701 EW Bolsward

0515- 745031

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.